Torstai oli fiilikseltään aika löllö päivä, työt oli sentään ihan ok. Perjantaina oli muuten vapaata, mutta illalla 2 x 90 minuuttia tanssitunteja.

Valvoin to-pe yönä puoli viiteen, kun ei vaan väsyttänyt. Se tiesi sitten nukkumista yli puoleen päivään. Ja aamiaistaminenkin venyi yli yhteen. Välipala neljän aikaan, puoli kuudeksi ekalle tunnille. Siellä hikoiltiin autuaasti, vaikka tempo olikin rauhallinen. Aikaa tanssisalin ja talon vaihtamiselle oli vartti, onneksi oli lyhyt matka vaan poljettavana. Raput vielä hirmukyytiä ylös ja taas farkkujen vaihto shortseihin, tossut jalkaan. Vähän ehdin tasailla hengitystä, sitten saliin. Eka tunti tuntui jaloissa extrapainona, mutta koitin sinnitellä. Kärkitossutouhut jätin kuitenkin väliin, väsyneenä nilkat nuljuu helpommin. Tunnin lopusta noin vartti käytettiin tossusarjoihin, kirjottelin ne sitten paperille itselleni. Haasteita tulossa silläkin saralla. Huomisen tunti jännittää... Ja meitä on kai vielä huomennakin vaan kaksi, kun se yksi opiskelija on tulossa vasta syyskuun tokalla viikolla. 

Perjantaina kun pääsin lopulta kotiin yhdeksän aikaan, tuli kaverilta viesti, että ovat toisen kaverin kanssa mun "alakerrassa" ravintolassa. Että tuunko kans. Vähän aikaa mietin ja kun ei huvittanut ruveta ite kokkaamaan, pirautin että vartin päästä paikalla. Kanasalaattia ja yksi kuiva omenasiideri. Pari lasia vettä. Raastepöydästä otin vaan tavallista kurkkua ja (nounounou....) pari kirsikkatomaattia. Ne oli niiiiiiiin sairaan hyviä, nam! Kunhan pääsin kotiin sitten lähempänä yhtätoista, join enää vettä illan aikana. 

Lauantaina aamupäivällä klo 10 tangon ääressä taas, vähän ennen kahtatoista kotona. Kärkitossuttelu sujui muuten ok, mutta pehmusteet pitää funtsia uusiksi. Isovarvas äksyili. Aamulla ennen tuntia join vaan vissyä, tunnilla melkein litran vettä (joukossa vähän ruususuolaa, pistän nykyään aina). Yhdeltä kanasalaatti mäkkärissä, kun mentiin veljien kera, mutta jätin krutongit ja kastikkeen pois. Tomaatit ja vähäinen määrä porkkanaraastetta oli tietenkin myös kiellettyjä, mutta terveellisempiä ne oli kun leipäkuutiot. Juomana light-cola. Pojat katsoi uutta vaatetta paristakin kaupasta, mä olin vähän apulaisena. Varsinaista treeniä sekin, kun kaupoissa tuli KUUMA. 

Iltapäivän puolella sitten yhden veljen tykö, siellä oli peilin ja taulun ja rullaverhon ripustelua. Ja vähän oreganosipsejä sekä pekoninaksuja.......... Hunninkoa koko päivä. Mutta laatuaika sisarusten kanssa kuitenkin ajoi sen yli. Tänään (eli su) oon syönyt aamiaisen, lounaan ja päivällisen listan mukaan. Välipala korvautui patukalla, hommasin niitä pari hätävaraksi kaappiin, jos en ehdi pusata marjojen ja rahkan kanssa. Nyt on taustalla menossa leffa, sen jälkeen sitten iltapala.

Ja huomenna ruotuun lopullisesti. Veikkaan, ettei painoa ole pudonnut kovinkaan paljon tällä viikolla, tanssitunneista ja kotitreeneistä huolimatta, johtuen noista lipsumisista. Jos ei ole noussut maanantain lukemista, niin oon tyytyväinen. Maha tuntuu aika turvonneelta, vaan eiköhän se siitä taas pikkuhiljaa laske. Otan mitat myös huomenna, mutta kuvia sitten vasta kun kuudeskin viikko on ohi. 

Leipomista on edelleen ikävä. Eniten puuhastelun ja tuoksujen takia, mutta tietysti vähäsen niiden makujenkin. Omenapiirakkareseptejä putkahtaa silmiin vähän joka välissä. Harkitsen omenoiden pakastamista, ehkä lohkoina kuten kaveri aikoinaan teki. Kotimaiset on niin paljon parempia kuin ulkolaiset.

Hohhotihoijaa. Kone kiinni smiley