Kello on jo sata ja torstain puolella, mutta pari sanaa silti.

"Tänään" = keskiviikkona ruokailut sujui hyvin ja listan mukaisesti aina välipalaan asti, jonka söin lounaan (ateria1) jälkeen kotona, kun tulin töistä. Ne naisten vaivat nyt sitten päätti lopultakin alkaa päivällä kesken töiden, joten oli kipeä ja pallomahainen olo. Nappia huiviin ja sohvalle, onneksi auttoi pian. Jaksoin kipittää Suistolle musavisaan, koko matkan pähkäilin sitä juomapuolta. Yleensä ei tee edes mieli ottaa kuin 1 tai 2, kun on töitä seuraavana päivänä. 

Nooooh... Mitään light-juttuja ei ollut, enkä halunnut limppariakaan. Lonkero ei ollut mikään neronleimaus, mutta sen kumminkin otin. Väsytti töiden ja vaivojen ansiosta, kelistä puhumattakaan (töistä junalle kävellessä iski ukkoskuuro, sade jatkui yötä myöten lopulta). Kaveriksi vettä iso lasillinen. Visan jälkeen jäätiin joukkueen kanssa vielä istuksimaan ja vaihtamaan kuulumisia. No siinä sitten meni 16 senttiä punaviiniä. Lopulta vielä 1 siideri. Ei hyvä. Tai olihan se hyvää, mutta dieetin kannalta ei. 

Pitäisi varmaan olla kamala morkkis, mutta eipähän oo. Huomenna = torstaina on uusi päivä ja ruokailut ynnä juomiset jatkuu listan mukaan. Söin muuten kotiin tullessa vielä päivällisen (ateria 2), kurkkua 250 grammaa ja aiemmin paistettu kanafile. Nyt on onnistunut maustaminen mukavasti jo parina päivänä cheeky Ruususuolaa, garam masala -seosta (Meiran purkki), currya, paprikajauhetta, chiliä jauhettuna, cayennepippuria ja jotain toista ärhäkkää (jonka nimi ei näy purkin kyljessä enää). Kaikkia paistaessa vaan arvioskauppaan. Kanaa tulee muutenkin syötyä aika paljon, mutta mikäs siinä, hyvää on. Loppuviikoksi on suunnitelmissa tehdä kaalipataa parin päivän ruoaksi. Soitin äidiltä luotto-ohjeen. 

Otin tosiaan niitä kuvia maanantaina ja äsken käsittelin yhtä vähäsen PicMonkeylla. Rajasin turhia sivuilta pois, esimerkiksi makkarin oven ja toiselta puolen naulakon & kenkiä. Eteisen palapeilin on muuten ok ja siisti, mutta itsestä sillä on hirmu hankala saada kuvaa. Saumat kun on ja pysyy. Tässä nyt kumminkin se kuva, keskeltä kroppaa täräytetty. Rintsikkamakkaroista ei oikein niistäkään onnistunut potretti, mutta siellä niitä nyt vaan on laugh

Massu Massunen