Man! I feel like a woman... Eilinen ja tää päivä särkylääkkeiden voimalla. Syömiset sujui tänään ok, vielä pisteltävä iltapala menemään. Tänään oli kumminkin vähän muita huolia, talousasiat on välillä niiiiiin rasittavia. Varsinkin jos joutuu odottamaan päätöksiä pitkästi. Mutta se siitä. Ei enää itkuharmita niinkun päivällä smiley

Syyskuun puolivälissä sunnuntaina (15. tai 16. päivä) on tädin 6-kymppiset, oon luvannut esiintyäkin siellä. Ja siellä on kuitenkin hyvät ruoat......... *huokaus* No, täytyy ottaa lihaa ja kasviksia. Jälkkäripuoli on se pahempi osasto. Teetä nyt voi ihan rauhassa juoda, mutta pitkien kekkereiden kestäessä voi olla ongelmallista jaksaa istua. Vähän olis kyllä toiveissa ehtiä illaksi jazz-tunnille. (Rohkenen kuitenkin epäillä onnistumisprosenttia.)

Otsikko tuli siitä fiiliksestä, mikä melkein koko päivän hallitsi mieltä ja kroppaa. Ensin nukkuminen turhan myöhään, sitten harmistus postin takia ja kiire bussiin, töissä onneksi keskittyminen itse asiaan onnistui hyvin. Vapaalle päästessä oli taas Haminan kaupunki -tunnelma aivoissa, en oikein tiennyt mihin keskittyisi. Käytiin mesenaatin kanssa ruokakaupassa, siellä piti oikein ekstratarkkaan miettiä, vaikka ruokalista on aivoissakin jo aika selkeästi. Nyt on muuten ne kaalipata-aineet hommattu, perjantain ratoksi keittelen loppuviikon ruoat. Maustamista pitää vähän miettiä, kun liemikuutioita ei voi käyttää. Maustepippuria nyt ainakin, suolan lisäksi.

...ja takaisin asiaan laugh Kroppa tuntui välillä ihan normilta, mutta vaan lyhyen hetken. Sitten palasi taas pönttöpönötys-pöhö ja teki mieli vaan maata sohvalla. Iltaa/yötä kohden on näemmä taas normalisoitunut. Tarkoitus oli huomenna mennä kokeilemaan yhtä uutta tanssituntia (kokeilukerta ilmainen), mutta riippuu vähän olosta. Vähän se vaatii pakottamista, kun on nuorille (lukioikä) suunnattu, mutta ite oon jo vanhempi. Omasta asenteestahan se vaan on kiinni, eli tsemppiä mulle kovasti! cheeky

Tähän aikaan päivästä ajatukset nyt haahuilee jo ihan vaan kellonajan takia, joten ehkä lopetan sekavan sanailun nyt tähän. 

p.s. Torstain töiden ja alkavan viikonlopun kunniaksi puhkesi herpesrakkula huuleen. Ihanata ihanata.