Valvoin myöhään, nukuin pitkään. Aamiainen kiltisti ohjeen mukaan, välipala evääksi töihin. Oli lyhyt päivä, mutta ehdin silti vaan juoda kupin teetä ja puolet vesipullosta - joka on muuten semmoinen 0,75 litran Evian-pullo. Puoli litraa on turhan vähän ja litrainen sitten taas tuntuu isolta. Tää on kivan muotoinenkin smiley 

Töiden jälkeen piti kotimatkalla olla se välipalan syöntituokio. No, menin junalla ja unohdin koko jutun (siis vahingossa). Keskustassa suuntaus suoraan neulontailtaan, ekaa kertaa tutustumaan porukkaan (jota piisasi useampi pöydällinen). Otin ihanaa maustettua vihreää teetä (sitä saa aina pienen pannullisen, ah!) ja KIELLETTYÄ siihen kaveriksi... En sentään syntisen näköistä rocky road -piirasta, mutta ruisleipää kinkulla-tomaatilla-kurkulla... Mutta päätin kyllä siinä samalla, että en hitto soikoon rupea rypemään omantunnontuskissa. Kotona sitten illemmalla kaalipadan jämät ateria 2:n ominaisuudessa, myöhemmin vielä iltapala-rahka. 

Eilen tehtyjen kotitreenikierrosten ansiosta kyljet/vinot vatsalihakset on melko hapokkaat, samoin etureidet. Huomenna on treenipäivä kotona taas, perjantaina 2 balettituntia (todennäköisesti kuolen sinne jälkimmäiselle), lauantaina aamupäivällä kans balettia, sunnuntaina jazzia. Johonkin väleihin ujutan vielä 2 kotitreenisessiota. Ja venyttelyä hartaasti... Ehkä vois ensin kylpeä ja antaa lihasten lämmetä vedessä, sitten sen jälkeen venytellä.