Suurin osa syksyn tiistaipäivistä on mulla vapaita, 6 vaan töitä. Eipä tuo haittaa, mutta ei kyllä lisä(työ)päivätkään olisi pahitteeksi. Mutta että tänään on nyt sitten aikaa taas harrastaa ajattelemista. Ja tehdä kotitreeniä! Ruokailuajat on kyllä tunnin "myöhässä" suunnitelmasta, mutta en aio stressata siitä. Valvon kumminkin myöhään. 

Aamiainen oli täysin sama kun eilen, mutta eipä hyvän syöminen haittaa cheeky Hyvä tarkoittaa tässä hyvää makua. Edes ne vehnäleseet ei pilaa kokonaisuutta. Rahka, mehukeitto, marjat, kaurahiutaleet ja mainitut leseet smoothieksi. (Voin tässä ja täten myöntää, etten oo hommannut soijalesitiinirakeita tai lisäravinteita, koska ylimääräiseen ei talous oikein veny. Raha menee perusruokiin ja tietty tanssitunteihin, hehee...) Nyt on mustikkakausi menossa, sen jälkeen vähän aikaa vadelmia. Mustaviinimarjaakin on pakastimessa, samoin puolukoita. Tosin jälkimmäiset on olleet siellä aika pitkään, enkä ole ihan ykkösfani. Mutta ehkä ne voi testata ja päättää sen jälkeen. Ja vanhempien pakastimesta voi käydä ryöväämässä ainakin mustikoita lisää. Mansikoita ei taidettu tänä kesänä pakastaa ollenkaa, mikä on kyllä tosi harmi... Ite laitetuissa on  kumminkin eri fiilis kun kaupan pakasteissa (vaikka ne oliskin kotimaisia). 

Tällä kertaa muuten en ole kertonut dieettimeiningistä kuin muutamille ihmisille. Vanhemmat ja sisarukset tietää, lisäksi sitten tanssihörhökaverit. Mutta näitä jälkimmäisiä on vain 5 ja ollaan tekemisissä lähinnä täällä "intterwebin" ihmeellisessä maailmassa. Silloin tällöin kyllä tavataankin, mutta ei mitenkään vakituisesti. Aiempina kertoina (gofatgo-haasteet) on tullut fb:ssa omalla seinällä juteltua asiasta, mutta nyt en jostain syystä edes halua. On semmoinen olo, että jos tästä tekee julkisesti ison jutun, painon kadottamisesta tulee vaan vaikeampaa. Että sitten kaikki kyselee, miten paljon millonkin lähtenyt (vaikka eipä ne sitä tehneet). Äiti on jo pitkään tapellut oman painonsa kanssa, mutta ei ole näistä haasteista innostunut - tosin en ole tosissaan edes koskaan ehdottanut. Seuraa välillä muistaakseni lääkäriltä saatua listaa, jossa on 1200 ja 1500 kalorin ruokavaliopohjat. Äidin äitikin on lihava, siis oikein reilusti. Että taipumusta näköjään on... Ajattelin joskus teininä, että no eihän musta nyt koskaan voi mikään paksu tulla, mutta silloin olikin menoa ja meininkiä tuplaten nykyiseen verrattuna. Melkein joka päivä tanssia (baletti, jazz, nykytanssi) ja päälle saman verran musiikkiopistotunteja. Söin säännöllisesti, koska äiti yleensä piti siitä huolen. Aamiainen, koulussa lounas, evästä harrastuksiin mennessä, illemmalla lämmin ruoka ja sitten vielä iltapala myöhemmin. 

Ja nyt jumittaa aivot. Ja pitää vaihteeksi käydä vessassa - sitä puuhaa on kyllä riittäny eilen ja tänään. Nesteet liikkeelle, jeepäjee.